Dierendag 2019

Dit jaar hadden we naast koekjes bakken iets nieuws; De hond kon ook zelf touwtje komen trekken! Het was een erg leuke middag met veel blije kinder en dieren snoetjes.

Dierendag 2018

Het koekjes bakken was ook dit jaar goed in de smaak gevallen. Daarnaast was het koekhappen weer een groot succes! Het was een zeer geslaagde dag!

Dierendag 2017

Ook dit jaar weer veel bezoekers tijdens het koekjes maken voor je huisdier. En het koekhappen voor de hond viel heel erg in de smaak! Hier onder de foto's van deze geslaagde dag! En op onze facebook pagina vindt u nog meer leuke foto's van deze dag.

Dierendag 2016

Weer vele blije gezichtjes, met bordjes vol met koekjes. Hopelijk hebben de dieren er lekker van genoten! Ook de high-tea voor je knaagdier is goed bezocht en er waren vele enthousiaste koekhappers! Op onze facebook pagina vindt je nog meer leuke foto's en filmpjes!

Open dag 25 jarig bestaan

Een super geweldige dag is het geweest!! We hebben er samen met het hele team erg van genoten. Wat een aanloop van vele klanten en ook super dat er zoveel honden en knagers op bezoek zijn geweest, maar ook katten en zelfs paarden zijn er geweest! Iedereen bedankt voor de vele felicitaties. We zijn hier erg mee verblijd.

Dierendag 2015

Er is dit jaar wederom goed gebakken voor allerlei huisdieren.

Dierendag 2014

Koekjes bakken voor je huisdier ook dit jaar weer een groot succes! Ook was er een voedingsdeskundige van Royal Canin aanwezig voor een check-up van je hond of kat en natuurlijk voor alle vragen over voeding.

Dierendag 2013

Koekjes maken voor je huisdier!

Open dag 13 april 2013

Open dag 13 april 2013

Dierendag 2012

Bezorgen van zakgoed is ook mogelijk, voor meer informatie daarover kan u contact met ons opnemen.